Zapečené telecí plátky s oblohou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
826 mg
Cukr
530 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí plátky mírně naklepeme, ochutíme solí a pepřem a opečeme v pánvi. Potom je vložíme do zapékací mísy, vymazané máslem.
  • 2
    Sterilovaný chřest necháme okapat a nakrájíme na kousky. Na každý plátek masa položíme plátek šunky, několik kousků nakrájeného chřestu a na chřest dáme plátek sýra.
  • 3
    Takto připravené plátky vložíme do trouby nebo na gril a pečeme, jen dokud se sýr neroztaví. Pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.