Zapečené telecí plátky s oblohou
40 min.
Ingredience
- 400gramůTelecí kotlety
- 200gramůChřest sterilovaný
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr uzený jemné plátky
- 60gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
18 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
826 mg
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Telecí plátky mírně naklepeme, ochutíme solí a pepřem a opečeme v pánvi. Potom je vložíme do zapékací mísy, vymazané máslem.
- 2Sterilovaný chřest necháme okapat a nakrájíme na kousky. Na každý plátek masa položíme plátek šunky, několik kousků nakrájeného chřestu a na chřest dáme plátek sýra.
- 3Takto připravené plátky vložíme do trouby nebo na gril a pečeme, jen dokud se sýr neroztaví. Pokrm podáváme horký.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.