Zapečený ananas s octovým sirupem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
1 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 mg
Cukr
24 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvý ananas oloupeme a nakrájíme na tenčí plátky. Balsamico ocet nalijeme do rendlíku a na mírném ohni vaříme tak dlouho, až ocet zhoustne na sirup. Plátky ananasu vyskládáme na dno zapékací misky, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme asi čtvrt hodiny, kdy ananas začne na povrchu lehce hnědnout.
  • 2
    Plátky ananasu vyskládáme na servírovací talíř, pokapeme octovým sirupem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.