Zapečený ananas s vanilkovou omáčkou

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
435 mg
Cukr
81 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozpálenou pánev vsypeme cukr a za stálého míchání vyčkáme, až zkaramelizuje. Přidáme máslo, pomerančovou šťávu, vanilku a anýz. Přikryjeme pokličkou, vaříme tři minuty. Stranou v hrnci uvaříme ve vodě ananas do poloměka.
  • 2
    Poté ananas rozkrojíme, nakrájejíme na plátky a přelijeme omáčkou, uvařenou v pánvi. Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.