Zapečený kaviár se smetanou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
659 mg
Cukr
939 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vroucí smetany vmícháme strouhanku, dobře promícháme a necháme chladnout. Do trochu vychladlé smetany se strouhankou přimícháme kaviár, vejce a posekanou petrželku. Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní kaviárovou hmotu, zakapeme máslem a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme 30 minut. Vychladlý zapečený kaviár naporcujeme na dezertní talířky a podáváme s osminkou citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.