Zapečený kaviár se smetanou
50 min.
Ingredience
- 30gramůKaviár
- 50gramůStrouhanka
- 3kusyVejce slepičí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 20gramůCitrony
- 100mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 15gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
253 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
21 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
659 mg
Cukr
939 mg
Postup přípravy
- 1Do vroucí smetany vmícháme strouhanku, dobře promícháme a necháme chladnout. Do trochu vychladlé smetany se strouhankou přimícháme kaviár, vejce a posekanou petrželku. Zapékací misku vymažeme máslem, vložíme do ní kaviárovou hmotu, zakapeme máslem a dáme do vyhřáté trouby. Pečeme 30 minut. Vychladlý zapečený kaviár naporcujeme na dezertní talířky a podáváme s osminkou citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.