Zapečený krab

65 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
204 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a podusíme na třetině másla.
  • 2
    Z mouky a druhé třetiny másla připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem, vínem a svaříme na hustou omáčku.
  • 3
    Krabí maso z konzervy nakrájíme a smícháme s dušenými houbami a omáčkou. Podle chuti osolíme a vložíme do zapékací mísy vymazané částí zbylého másla. Posypeme nastrouhaným sýrem, pokapeme zbylým máslem a zvolna zapečeme.
  • 4
    Podáváme horké s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.