Zapečený sendvič s tuňákem

15 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
567 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z konzervy tuňáka slejeme tekutinu, maso dáme do misky, přidáme majonézu a vidličkou dobře rozmícháme. Přidáme cibuli nakrájenou nadrobno a zamícháme.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo a opečeme krajíce chleba po obou stranách. Vyndáme, potřeme každý krajíc z jedné strany polovinou tuňákové směsi, obložíme rajčetem nakrájeným na plátky a přes rajčata položíme sýr nakrájený na tenké plátky. Opepříme a chleby vložíme do horké trouby. Jakmile se sýr roztaví, vyndáme a přiklopíme na sebe. Opatrně překrojíme a podáváme. Můžeme také servírovat jednotlivé chleby bez přiklopení.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.