Zapékaná treska v jablkách a celeru

45 min.
Norsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
328 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka a celer oloupeme, omyjeme, nastrouháme nahrubo. Očištěnou cibuli velmi drobně pokrájíme. Vše v míse dobře promícháme.
  • 2
    Filé z tresky omyjeme, osušíme, osolíme a posypeme čerstvě pomletým bílým pepřem. V misce rozmícháme smetanu s rajským protlakem a cukrem.
  • 3
    Pekáček vytřeme máslem a vyložíme nastrouhanou zeleninou s jablky. Na tuto vrstvu poklademe filé, zalijeme smetanou a dáme do předehřáté trouby péct. Pečeme do zlatova při 220°C přibližně 25 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.