Zapékaná vejce se sardelovými řezy
40 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusySardelové řezy
- 40gramůMáslo čerstvé
- 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Cukr
447 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Zapékací mísu vymažeme máslem, vlijeme kyselou smetanu a do smetany rozklepneme vejce. Povrch posypeme jemně nakrájenými sardelovými řezy a pokapeme máslem.
- 2Pokrm zapečeme v troubě, až bílky ztuhnou.
- 3Podáváme s osmaženými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.