Zapékané fusilli s mletým masem
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůTěstoviny Fusilli
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 2kusyPaprika červená
- 1kusCuketa
- 2lžíceOlej olivový
- 400gramůMaso mleté - mix
- 1kusBylinky čerstvé - svazek
- 20gramůMáslo čerstvé
- 250gramůMozzarella
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
913 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
47 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme okapat.
- 2Na pánvi rozehřejeme olivový olej, osmahneme na něm mleté maso, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli, papriky a cuketu. Chvíli vše podusíme a přidáme nasekané bylinky. Směs několikrát promícháme.
- 3Uvařené těstoviny smícháme s připravenou směsí a vložíme do máslem vymazané zapékací mísy. Povrch poklademe mozzarellou nakrájenou na plátky a pokrm zapékáme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut dozlatova.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.