Zapékané ravioli
50 min.
Ingredience
- 1000gramůTěstoviny Ravioli
- 500mililitrůOmáčka boloňská
- 40gramůSýr Eidam cihla 30%
- 1špetkaSůl
- 3litryVoda pitná
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
16 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
1 g
Vápník
78 mg
Postup přípravy
- 1Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě do poloměkka, poté vodu slijeme a necháme dobře okapat. Sýr nastrouháme na hrubém struhadle.
- 2Uvařené těstoviny nasypeme do zapékací nádoby, zalijeme boloňskou omáčkou, osolíme, posypeme strouhaným sýrem a necháme zapéct při 190°C 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.