Zapékané rybí filé se zeleninou a jablky
50 min.
Ingredience
- 200gramůRajčata
- 50gramůOlej stolní
- 3decilitrySmetana 12% (konzumní)
- 1lžičkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 300gramůJablka
- 200gramůPaprikové lusky čerstvé
- 400gramůFilé z aljašské tresky
- 600gramůBrambory vařené ve slupce
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Ve slupce uvařené brambory oloupeme, nakrájíme na plátky a osolíme.
- 2Brambory vložíme do vymaštěného pekáčku a na ně klademe na plátky nakrájené filé, zeleninu a jablka. Osolíme a zalijeme smetanou s rozšlehanými vejci. Dáme zapéci.
- 3Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.