Zapékané telecí řízky s chřestem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
747 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, okraje nařízneme. Maso zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 2
    Opečené řízky přendáme do zapékací mísy, poklademe okapaným chřestem, pokryjeme směsí nastrouhaného sýra, žloutků a smetany.
  • 3
    Pokrm rychle zapečeme v silně vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.