Zapékané vepřové řízky se šunkou a sýrem

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
504 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
37 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
32 mg
Vápník
231 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou. Na teflonové pánvi na 1 lžíci oleje řízky opečeme po obou stranách a vyjmeme do zapékací mísy vymazané olejem. Řízky poklademe plátky šunky a posypeme nastrouhaným sýrem. Zakapeme zbylým olejem a v silně vyhřáté troubě zrpudka zapečeme. Můžeme podávat s různě upravenými bramborami a čerstvou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.