Zavařená vařená zelenina

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
21 g
Cukr
69 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na co nejmenší části.
  • 2
    Ve větším hrnci rozpálíme olej a vmícháme všechnu připravenou zeleninu.
  • 3
    Přimícháme cukr, ocet a sůl. Vaříme zhruba 20 minut za častého míchání.
  • 4
    Podléváme vodou.
  • 5
    Když je směs hotová, plníme ji do zavařovacích sklenic, které pevně zavřeme a zavaříme dle běžného postupu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.