Zavařená vařená zelenina
40 min.
Ingredience
- 1kilogramCibule
- 1kilogramOkurka salátová
- 1kilogramPaprika červená
- 1kilogramRajčata
- 1kilogramMrkev kořen
- 1decilitrOcet vinný červený
- 1decilitrOlej olivový
- 150gramůCukr krupice
- 40gramůSůl
- 200mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
736 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
27 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
21 g
Cukr
69 g
Postup přípravy
- 1Nejprve všechnu zeleninu očistíme a nakrájíme na co nejmenší části.
- 2Ve větším hrnci rozpálíme olej a vmícháme všechnu připravenou zeleninu.
- 3Přimícháme cukr, ocet a sůl. Vaříme zhruba 20 minut za častého míchání.
- 4Podléváme vodou.
- 5Když je směs hotová, plníme ji do zavařovacích sklenic, které pevně zavřeme a zavaříme dle běžného postupu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.