Zavařené ředkvičky
6 min.
Ingredience
- 1litrVoda pitná
- 1kusDeko
- 2lžíceSůl
- 2lžíceCukr krupice
- 1kilogramŘedkvička
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
69 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Nejprve očistíme ředkvičky.
- 2V hrnci povaříme vodu, deko a sůl s trochou cukru.
- 3Do zavařovacích sklenic klademe ředkvičky a vrchovatě zalijeme připraveným horkým lákem.
- 4Sklenice důkladně uzavřeme.
- 5Zavaříme dle běžného postupu a zavařené ředkvičky skladujeme v tmavé a chladné místnosti.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.