Zavařenina z hroznů s rozinkami

65 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
68

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
48 kcal
Sacharidy
12 g
Vláknina
179 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do grappy na 1 hodinu namočíme rozinky. Omyté hrozny bez jadérek rozdělíme na poloviny. Jednu polovinu nakrájíme na čtvrtky, druhou polovinu rozmixujeme s citronovou šťávou. Namočené rozinky, nakrájené a rozmixované hrozny smícháme, přidáme želírovací cukr 3+1 a necháme 3 hodiny v klidu.
  • 2
    Po 3 hodinách přivedeme k varu a vaříme zprudka asi 4 minuty. Plníme do sklenic a ještě horkou zavařeninu uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.