Zavařenina z višní s jablečným želé

60 min.
Evropa

Ingredience

    • 1,2kilogramyVišně
    • 800gramůCukr krupice
    • 400gramůŽelé jablečné
    • 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
826 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
151 g
Vláknina
2 g
Cukr
141 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a vypeckované višně rozmixujeme s citronovou šťávou a smícháme s cukrem.
  • 2
    Na silném plameni asi 20 minut vaříme višňové pyré s jablečným želé za častého míchání. Provedeme želírovací zkoušku a dopadne-li dobře naplníme do sklenic a dobře uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.