Zavářka z mletého telecího masa
28 min.
Ingredience
- 150gramůTelecí maso přední
- 20gramůSýr Parmezán
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1kusVejce slepičí
- 30gramůŠunka s vyšším obsahem tuku
- 2kusyŽemle tuková
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
836 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
29 g
Sacharidy
61 g
Vláknina
62 mg
Cukr
692 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso spolu se šunkou umeleme na strojku.
- 2Přidáme vejce a ostatní přísady a vypracujeme těsto.
- 3Pomocí lžičky vykrajujeme nočky a vkládáme je do vařící polévky. Vaříme asi 6-8 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.