Zavářka z odpalovaného těsta
20 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 30gramůMáslo čerstvé
- 150gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 50gramůŠunka dušená
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 0,25litrVoda pitná
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
14 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Osolenou vodu s máslem uvedeme do varu, vmícháme mouku a třeme tak dlouho, až se těsto nelepí na stěny nádoby.
- 2Po odstavení z ohně vmícháme vejce, strouhaný sýr a jemně nakrájenou šunku. Lžičkou vykrajujeme menší noky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.