Závin z telecího masa \"Karlovarský kotouč\"

190 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
532 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
32 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozřízneme na velký plátek, naklepeme, posolíme z obou stran a položíme na něj šunku nebo uzené.
  • 2
    Uděláme si míchaná vejce na másle, rozetřeme je na šunku nebo uzené a pak na ně dáme na nudličky nakrájené okurky. Plát masa srolujeme do závinu a převážeme.
  • 3
    Pečeme na másle asi 1,5 hodiny, dle potřeby stále podléváme a přeléváme vypečenou šťávou.
  • 4
    Po upečení roládu vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přidáme kousek másla a krátce povaříme.
  • 5
    Závin podáváme studený se zeleninovými saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.