Závitky z debrecínské pečeně s brynzou
40 min.
Ingredience
- 3kusyVejce slepičí
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1hrstPetržel kudrnka
- 300gramůSýr Brynza
- 20gramůStrouhanka
- 12plátkůDebrecínská pečeně
- 200mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
517 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
224 mg
Cukr
367 mg
Postup přípravy
- 1Plátky debrecínské pečeně naplníme brynzou, svineme a obalíme v klasickém trojobalu. Smažíme na rozpáleném oleji.
- 2Petrželku použijeme na ozdobu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.