Závitky z debrecínské pečeně s imperialem a pomerančem
20 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 1kusPomeranče
- 1hrstPetržel - nať
- 400gramůDebrecínská pečeně
- 120gramůSýr Imperial
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Máslo utřeme do pěny a vmícháme imperial. Část pěny necháme na ozdobení a zbytkem potřeme plátky debrecínské pečeně, poklademe plátky pomeranče a svineme. Sepneme párátky a dáme do ledničky ztuhnout.
- 2Před podáváním na každou porci nastříkáme odloženou část pěny a dáme petrželku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.