Závitky z kapra na zelí

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
49 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
755 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, zelí slijeme a nakrájíme. Staženého kapra vyfiletujeme, nakrájíme na širší porce, abychom mohli tvořit závitky. Maso osolíme, posypeme kořením na ryby, poklademe plátky slaniny, stočíme do závitku, sepneme jehlou a obalíme v mouce.
  • 2
    Na pekáči na másle s olejem zpěníme cibuli. Poté vložíme závitky, navrstvíme zelí, přelijeme pivem a pečeme v předehřáté troubě. Když je maso měkké, přelijeme smetanou, v které jsme rozšlehali sladkou papriku, a chvilku zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.