Závitky z kladenské pečeně s křenem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šlehačku ochutíme strouhaným křenem a osolíme. Směs klademe na kladenskou pečeni (vždy dáme dva plátky přes sebe tak, aby vrchní přečníval, čímž získáme větší plátek), poklademe čtvrtkami vajec a svineme.
  • 2
    Sepneme párátky, dáme do ledničky ztuhnout. Pak porce ozdobíme vločkami másla, proužky kapie, vějířky okurek a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.