Závitky z kladenské pečeně s křenem
25 min.

Ingredience
- 8plátkůKladenská pečeně
- 1kusKapie
- 2kusyOkurky
- 10gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 2decilitrySmetana 33% (šlehačka)
- 1hrstPetržel kudrnka
- 1lžíceKřen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
26 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Šlehačku ochutíme strouhaným křenem a osolíme. Směs klademe na kladenskou pečeni (vždy dáme dva plátky přes sebe tak, aby vrchní přečníval, čímž získáme větší plátek), poklademe čtvrtkami vajec a svineme.
- 2Sepneme párátky, dáme do ledničky ztuhnout. Pak porce ozdobíme vločkami másla, proužky kapie, vějířky okurek a nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.