Závitky z králičího masa na houbovém krému

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
825 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
67 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý králičí hřbet mírně naklepeme a rozdělíme na stejné díly. Každý díl osolíme a přiložíme na něj plátek slaniny. Zabalíme do závitku a zvolna pečeme na teflonové pánvi dozlatova. Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme očištěné, nakrájené houby, mírně orestujeme, osolíme a podusíme asi 10 minut. Potom přilijeme smetanu rozkvedlanou s moukou, promícháme a povaříme ještě 10 minut. Závitky podélně rozkrojíme a podáváme na houbovém krému. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.