Závitky z kuřecího masa se zeleninou II
60 min.
Ingredience
- 1hrstPetržel kudrnka
- 400gramůKuřecí prsa
- 40gramůRýže předvařená (parboiled)
- 40gramůHrášek
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 40gramůMrkev kořen
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
532 mg
Postup přípravy
- 1Kuřecí plátky naklepeme, osolíme a na každý dáme uvařenou, osolenou rýži, promíchanou s kostičkami mrkve a hráškem. Stočíme plátky, převážeme nití, opečeme nasucho na pánvi, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme nasucho opraženou moukou a zředíme vývarem. Povaříme a omáčku zjemníme máslem. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.