Závitky z kuřecího masa se zeleninou II

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
7 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
532 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí plátky naklepeme, osolíme a na každý dáme uvařenou, osolenou rýži, promíchanou s kostičkami mrkve a hráškem. Stočíme plátky, převážeme nití, opečeme nasucho na pánvi, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu zaprášíme nasucho opraženou moukou a zředíme vývarem. Povaříme a omáčku zjemníme máslem. Nasekanou petrželku použijeme na ozdobu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.