Závitky z okouna na žampionech

47 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
480 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
25 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku rozpálíme sezamový olej, vložíme do něj šunku nakrájenou na kostičky, cuketu, pórek a žampiony nakrájené nadrobno, mrkev a rajčata na kousky a za stálého míchání osmahneme 5 minut na prudkém ohni. Ochutíme kořením pěti vůní a ještě minutu podusíme.
  • 2
    Filety z okouna osušíme a nakrájíme na šikmé plátky, které potřeme wasabi pastou, potřeme směsí zeleniny, stočíme do závitků a zajistíme párátky. Vložíme do bambusového košíku(můžeme nahradit napařovačem na knedlíky) a dáme do hrnce s rybím vývarem a sójovou omáčkou. Zakryjeme a dusíme v páře na mírném ohni asi 6 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.