Závitky z uzenáčů

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
127 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
11 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
504 mg
Cukr
441 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety uzenáčů namočíme na 20 minut do mléka, čímž je trochu odsolíme. Scedíme a necháme okapat. Filety zevnitř potřeme pikantní hořčicí, posypeme najemno posekanou cibulkou, zabalíme jako závitky a zpevníme párátkem. Vložíme do mísy a přidáme mlíčí.
  • 2
    Do kastrůlku nalijeme ocet, přidáme petželku, tymián a bobkový list. Povaříme pět minut, ocet scedíme, horký nalijeme na závitky s mlíčím a necháme vychladnout.
  • 3
    Závitky vyjmeme, mlíčí s octem propasírujeme přes sítko, přilijeme olej, nalijeme zpátky na závitky a necháme 1 hodinu marinovat.
  • 4
    Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.