Závitky ze srnčího masa v těstíčku
70 min.
Ingredience
- NÁPLŇ
- 2decilitryPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 80gramůMouka polohrubá
- 1decilitrCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
- 120gramůTuk
- 1kusCibule
- 600gramůSrnčí kýta
- 50gramůSalám měkký
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1hrstPetržel kudrnka
- 20gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
33 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
882 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z očištěné a odblaněné kýty nakrájíme plátky, které naklepeme a osolíme. Na másle zpěníme cibuli, přidáme na kostičky nakrájený salám, vmícháme jedno vejce, nasekanou petrželku a osolíme. Necháme ztuhnout a prochladlou náplň rozdělíme na připravené plátky masa. Svineme a převážeme nití.
- 2Ze dvou vajec, piva a mouky připravíme těstíčko, vmícháme nastrouhaný sýr a osolíme. Závitky obalíme v těstíčku a smažíme ze všech stran na rozehřátém tuku a zakapeme citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.