Zázvorovo-brusinkové čatní

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
264 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
26 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
5 g
Cukr
49 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jablka omyjeme, očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky, Vložíme do hrnce, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a brusinky.
  • 2
    Kousek zázvoru oloupeme a nastrouháme do kastrolu, přidáme hrozinky a sušené meruňky nakrájené na kousky. Nakonec do kastrolu nasypeme cukr, sůl a nové koření.
  • 3
    Zalijeme octem a důkladně promícháme. Přivedeme k varu a vaříme 45 minut na mírném ohni.
  • 4
    Hotové čatní naplníme do čistých zavařovacích sklenic a vzduchotěsně uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.