Zázvorový ovocný salát
20 min.
Ingredience
- 850gramůKompot meruňkový
- 475gramůFíkový Waldburg Star
- 3kusyHrušky
- 700gramůHroznové víno
- 4lžíceZázvor nakládaný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 3kusyJablka
Počet porcí:
8Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
6 g
Cukr
46 g
Postup přípravy
- 1V míse smícháme meruňkový a fíkový kompot i se šťávami.
- 2Neoloupaná jablka a hrušky nakrájíme na malé kostky. Jádřince vykrojíme. Hroznové víno bez semínek s pokrájenými jablky a hruškami přidáme ke kompotům. Promícháme, přidáme nakládaný sekaný zázvor a citronovou šťávu.
- 3Zakryjeme a dáme na hodinu do lednice. Servírujeme vychlazené.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.