Zázvorový ovocný salát

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
6 g
Cukr
46 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme meruňkový a fíkový kompot i se šťávami.
  • 2
    Neoloupaná jablka a hrušky nakrájíme na malé kostky. Jádřince vykrojíme. Hroznové víno bez semínek s pokrájenými jablky a hruškami přidáme ke kompotům. Promícháme, přidáme nakládaný sekaný zázvor a citronovou šťávu.
  • 3
    Zakryjeme a dáme na hodinu do lednice. Servírujeme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.