Želé s hroznovým vínem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
21 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
1 g
Cukr
32 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a okapané hroznové víno otrháme, rozkrojíme a pečlivě odstraníme zrníčka. Půlky hrozna rozdělíme do servírovacích misek. Plátky želatiny namočíme do vody a necháme bobtnat. Hroznový džus smícháme s vínem, přidáme vymačkanou želatinu a zahříváme za stálého míchání, až se želatina rozpustí. Poté směsí přelijeme hrozno a necháme v chladničce vychladit.
  • 2
    Hroznové želé podáváme s ušlehanou smetanou a zaprášíme skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.