Želé z bezinkového sirupu s hroznovým vínem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
246 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
92 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve džbánku promícháme studenou vodu (600 ml) s bezinkovým sirupem.
  • 2
    Plátky želatiny namočíme do misky s trochou studené vody a necháme 10 minut nabobtnat. Potom misku postavíme nad páru a mícháme, dokud se želatina nerozpustí.
  • 3
    Želatinu přidáme do džbánku se sirupem a dobře promícháme. Nalijeme do sklenic a necháme nejméně 2 hodiny ztuhnout v chladničce.
  • 4
    Želé podáváme ozdobené ušlehanou smetanou a omytým hroznovým vínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.