Zelená paprika plněná brynzou

40 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
736 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme.
  • 2
    Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou.
  • 3
    Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Zelená paprika plněná brynzou
Ta brynza v ní je výborná 😎