Zelená paprika plněná brynzou
40 min.
Ingredience
- 100gramůCibule
- 100gramůSýr Brynza
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1kusRajčata
- 5gramůPetržel - nať
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
191 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
736 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omyté papriky podélně rozřízneme a vnitřek vykrojíme.
- 2Smícháme prolisovanou brynzu s měkkým máslem, nastrouhanou cibulí, mletou paprikou a nasekanou petrželkou.
- 3Směsí naplníme půlky paprik. Ozdobíme je plátky rajčete a snítkou petrželky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
čt 20. 7. 2017
Zelená paprika plněná brynzou
Ta brynza v ní je výborná 😎