Zelené fazolové lusky v olivovém oleji
40 min.
Ingredience
- 160gramůCibule
- 500gramůFazolové lusky zelené
- 160gramůRajčata
- 100mililitrůOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1kusCitrony
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
294 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
25 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
6 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1Rajčata i cibuli pokrájíme na větší kousky, lusky zbavíme vláken a dobře očistíme. Vše osolíme, ocukrujeme, zalijeme olejem.
- 2Vzniklou směs zalijeme vodou a vaříme do měkka.
- 3Uvařenou zeleninu podáváme vychlazenou, zdobenou citrónem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.