Zelenina s bramborami a hovězím masem
35 min.
Ingredience
- 60gramůBrokolice
- 80gramůBrambory rané
- 30gramůHovězí maso vařené
- 60gramůMrkev kořen
- 5lžicVoda kojenecká
- 0,5lžičkaMáslo čerstvé
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
96 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Vápník
608 mg
Postup přípravy
- 1Brambory a mrkev oloupeme, brokolici omyjeme a vše nakrájíme na kousky. Zeleninu spolu s 5 lžícemi kojenecké vody dusíme doměkka.
- 2Měkkou zeleninu rozmačkáme vidličkou, přimícháme čerstvé máslo a najemno nakrájené vařené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.