Zelenina se šunkou

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fazolové lusky očistíme, zbavíme stopek a silných vláken. Pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Bílou část pórku pokrájíme na kolečka.
  • 3
    Olej necháme rozpálit a osmahneme na něm pokrájenou zeleninu. Smažíme tři minuty a pečlivě mícháme.
  • 4
    K smažící se zelenině, přilijeme 50ml vody, přisypeme na nudličky pokrájenou šunku. Vše necháme osmahnout. Nakonec dochutíme solí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.