Zelenina v alobalu
30 min.
Ingredience
- 1kusCuketa
- 5kusůRajčata
- 1lžíceOlej stolní
- 1lžíceOlej olivový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř bílý
- 20gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
54 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
4 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejprve připravíme pět kusů alobalu, které potřeme olejem.
- 2Cuketu a rajčata nakrájíme na kolečka.
- 3Nakrájenou zeleninu klademe na připravený alobal.
- 4Zeleninu pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a posypeme strouhaným ementálem.
- 5Alobal důkladně zabalíme a grilujeme 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.