Zelenino-ovocný salát s mákem
15 min.
Ingredience
- 170gramůZelí hlávkové červené
- 4kusyCeler řapíkatý
- 150gramůSýr Čedar
- 80gramůHroznové víno
- 1kusSalát ledový
- 150gramůJogurt nízkotučný
- 40mililitrůMajonéza
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 2kusyJablka
- 0,5lžičkaMák mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Postup přípravy
- 1Na drobné kousky nakrájíme zelí, jablka, celer, sýr a hroznové víno, a poté ještě na dlouhé drobné nudličky řepu.
- 2Dresink na salát vytvoříme smícháním těchto ingrediencí: nízkotučného jogurtu, majonézy, šťávy z citronu a nakonec podle chuti přidáme pepř.
- 3Na talíře naklademe listy salátu a do nich dáme zeleninovou směs a na úplný závěr zasypeme mákem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.