Zelenino-ovocný salát s mákem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
21 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na drobné kousky nakrájíme zelí, jablka, celer, sýr a hroznové víno, a poté ještě na dlouhé drobné nudličky řepu.
  • 2
    Dresink na salát vytvoříme smícháním těchto ingrediencí: nízkotučného jogurtu, majonézy, šťávy z citronu a nakonec podle chuti přidáme pepř.
  • 3
    Na talíře naklademe listy salátu a do nich dáme zeleninovou směs a na úplný závěr zasypeme mákem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.