Zeleninová drůbeží polévka

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
10 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, kedlubnu, mrkev a pórek očistíme. Mrkev a celer oškrábeme, kedlubnu oloupeme. Z pórku odkrojíme kořeny a zelenou část a nakrájíme na kolečka, mrkev také pokrájíme na kolečka. Celer a kedlubnu rozkrájíme na kostičky, fazolky slijeme, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a překrájíme na menší kousky. Jarní cibulky nakrájíme na kolečka, nadrobno nasekáme oloupaný česnek. Česnek a cibuli orestujeme v kastrolu na oleji, pak přidáme mrkev, celer, pórek, kedlubnu a fazolky. Zalijeme drůbežím vývarem, osolíme a opepříme a necháme 20 minut vařit. Potom vhodíme do polévky těstoviny a necháme dalších 10 minut zlehka vařit.
  • 2
    Nakonec do polévky přidáme vařené drůbeží maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.