Zeleninová kaše
55 min.
Ingredience
- 1kusVejce slepičí
- 1kusBrambory
- 20gramůKráličí maso
- 3lžícePomerančová šťáva
- 100gramůMrkev kořen
- 500mililitrůVoda pitná
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
208 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
7 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Nejdříve omyjeme brambor a uvaříme ho ve slupce (asi 25 minut). Mrkev také omyjeme a očistíme a nakrájíme na kousky. Společně s masem a 4 lžícemi vody dusíme asi 15 minut.
- 2Hotový uvařený brambor oloupeme, nakrájíme na kousky, přidáme k masu a mrkvi a mixérem rozmixujeme na kaši. Můžeme zředit pomerančovou šťávou.
- 3Místo masa můžeme použít i žloutek. Celou takto rozmixovanou kaši ještě povaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.