Zeleninová marináda na maso
20 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
- 1kusPetržel kořen
- 1kusPetržel kudrnka
- 1lžičkaBobkový list
- 4lžíceTymián čerstvý
- 4lžíceOcet vinný
- 1špetkaOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
51 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli, mrkev a petržel rozemeleme, smícháme s nasekanou petrželkou a všemi ostatními ingrediencemi, v malém množství vody povaříme. Necháme vychladnout, marinádou přelijeme maso a necháme 2 - 3 hodiny odležet na chladném místě. Mezitím maso několikrát obrátíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.