Zeleninová polévka ragú

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
226 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, očistíme a nakrájíme zeleninu. Vložíme ji do studené vody, osolíme a vaříme doměkka.
  • 2
    Na teflonové pánvi nasucho opražíme mouku rozmíchanou ve studeném mléce.
  • 3
    Opraženou moukou zahustíme hotový zeleninový vývar a dobře provaříme.
  • 4
    Opatrně dochutíme muškátovým oříškem a dle chuti dosolíme.
  • 5
    Hotovou polévku zjemníme máslem a ozdobíme sekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.