Zeleninová polévka s balkánským sýrem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salát, ředkvičky, papriku a rajčata nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobno.
  • 3
    Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli s česnekem. Smažíme 3 minuty, poté přidáme nakrájenou chilli papričku.
  • 4
    Podlijeme vývarem a necháme povařit 5 minut.
  • 5
    Nakrájenou zeleninu rozdělíme do polévkových talířů, zalijeme vroucím vývarem.
  • 6
    Jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.