Zeleninová polévka s balkánským sýrem
35 min.
Ingredience
- 60gramůCibule
- 1stroužekČesnek
- 30mililitrůOlej olivový
- 1kusChilli paprička
- 800mililitrůVývar drůbeží
- 50gramůSalát ledový
- 50gramůŘedkvička
- 70gramůPaprika červená
- 100gramůRajčata
- 120gramůSýr balkánský
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
406 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
18 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Salát, ředkvičky, papriku a rajčata nakrájíme na malé kousky.
- 2Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na drobno.
- 3Olej rozpálíme a osmahneme na něm cibuli s česnekem. Smažíme 3 minuty, poté přidáme nakrájenou chilli papričku.
- 4Podlijeme vývarem a necháme povařit 5 minut.
- 5Nakrájenou zeleninu rozdělíme do polévkových talířů, zalijeme vroucím vývarem.
- 6Jednotlivé porce posypeme strouhaným sýrem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.