Zeleninová polévka s těstovinami

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
39 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
776 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, celer a petržel oloupeme, omyjeme a nahrubo nastrouháme. Vložíme do hrnce s vodou a chvíli povaříme.
  • 2
    Před koncem vaření přidáme těstoviny, uvaříme doměkka a nakonec do polévky přidáme nasekanou petrželku. Polévku podle chuti osolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 1. 4. 2016
Zeleninová polévka s těstovinami
Tato polévka je rychlá a nazvala bych ji dietní a vhodnou třeba pro děti nebo seniory. Já za sebe doporučuji místo vody použít nějaký vývar. Přidávala jsem malinko víc vody, než uvádí recept.