Zeleninová pomazánka s masem

180 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky zbavíme jádřinců, omyjeme, poté je spolu s rajčaty, oloupanou cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku. Vložíme do mísy, přidáme mleté maso, posekané feferonky, promícháme, přendáme do hrnce a zvolna dusíme dvě hodiny. V případě potřeby podlijeme troškou vody. Do směsi přimícháme Deko, směsí naplníme menší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a zavařujeme 30 minut.
  • 2
    Vychladlou pomazánku používáme na toasty, topinky nebo jako základ pikantních pokrmů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.