Zeleninová pomazánka s masem
180 min.
Ingredience
- 2000gramůPaprika červená
- 1000gramůRajčata
- 1000gramůMaso mleté - mix
- 500gramůCibule
- 50gramůČesnek
- 50gramůFeferony
- 100gramůDeko
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
12 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Papriky zbavíme jádřinců, omyjeme, poté je spolu s rajčaty, oloupanou cibulí a česnekem umeleme na masovém strojku. Vložíme do mísy, přidáme mleté maso, posekané feferonky, promícháme, přendáme do hrnce a zvolna dusíme dvě hodiny. V případě potřeby podlijeme troškou vody. Do směsi přimícháme Deko, směsí naplníme menší zavařovací sklenice, uzavřeme víčky a zavařujeme 30 minut.
- 2Vychladlou pomazánku používáme na toasty, topinky nebo jako základ pikantních pokrmů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.