Zeleninová pomazánka s vepřovým masem

110 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
20

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky bez jádřinců, rajčata, oloupananou cibuli a maso pokrájíme nahrubo, vložíme do hrnce, přidáme celý česnek, feferonky, dusíme zvolna přibližně hodinu. Podle potřeby podléváme vodou. Ke konci vaření necháme vodu téměř odpařit, hrnec odstavíme, zeleninu rozmixujeme, přimícháme olej, Deko, naplníme pomazánkou menší zavařovací sklenice a zavařujeme 20 minut.
  • 2
    Vychladlou pomazánku používáme na topinky nebo jako základ pikantních omáček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.