Zeleninová směs s vejci

50 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
512 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
42 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
7 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer, mrkev a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kousky dlouhé asi 3 cm. Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka.
  • 2
    Kastrol s olejem přistavíme na oheň, vložíme nakrájenou cibuli a mírně osmahneme. Na cibuli dáme nakrájenou zeleninu a dusíme dozlatova. Potom přilijeme 1/4 l vody, přidáme kostku cukru, sůl a dále dusíme doměkka.
  • 3
    Hotovou zeleninu při podávání polijeme 2 osolenými žloutky rozšlehanými s citronovou šťávou. Zdobíme celerovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.