Zeleninovo masité pamlsky - recept pro psy

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
5 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
141 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 170 °C, plech na pečení vyložíme papírem.
  • 2
    V míse smícháme mouku, vločky, nasekanou petrželku, strouhaný sýr, rajčata, vejce a maso, které jsme na olivovém oleji opekli a zbavili přebytečné vody a nechali důkladně vychladnout.
  • 3
    Za stálého míchání přiléváme vodu, hlídáme, aby se těsto nestalo příliš řídkým.
  • 4
    Když se těsto nelepí, přendáme jej na vál posypaný moukou. Těsto vyválíme na plát o šíři cca 4 mm, plát propíchneme několikrát špičkou nože.
  • 5
    Pomocí rádýlka či nože vykrajujeme různé tvary, ty klademe na plech a pečeme zhruba 30 minut.
  • 6
    Hotové tvary přendáme na mřížku a necháme dostatečně vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.