Zeleninový ostrý dresink
25 min.
Ingredience
- 100gramůChilli paprička
- 120gramůCibule
- 150gramůRajčata
- 10gramůKrevetová pasta
- 8gramůSůl
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 10gramůBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
35 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, rajčata rozpůlíme, chilli papričky rozkrojíme. Všechnu zeleninu vložíme do sítka, zavěsíme nad vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a vaříme v páře asi 15 minut. Rajčata oloupeme, zbavíme semínek, z chilli papriček odstraníme stopky, semínka, zeleninu vložíme do mixéru, osolíme, přidáme krevetovou pastu, zakápneme citronovou šťávou, přidáme lístky bazalky a rozmixujeme dohladka.
- 2Dresink používáme při grilování.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.