Zeleninový ostrý dresink

25 min.
Indonésie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
35 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme, nakrájíme na čtvrtky, rajčata rozpůlíme, chilli papričky rozkrojíme. Všechnu zeleninu vložíme do sítka, zavěsíme nad vroucí vodu, zakryjeme pokličkou a vaříme v páře asi 15 minut. Rajčata oloupeme, zbavíme semínek, z chilli papriček odstraníme stopky, semínka, zeleninu vložíme do mixéru, osolíme, přidáme krevetovou pastu, zakápneme citronovou šťávou, přidáme lístky bazalky a rozmixujeme dohladka.
  • 2
    Dresink používáme při grilování.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.